VHZ Webshop

Your cart


  
Nederlands English
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Projecten
Projecten inclusief foto's

Reflectra
There are no translations available.

Hierbij een paar voorbeelden van T-shirts die wij gemaakt hebben met Reflectra. Je ziet duidelijk de refelctie van de potloden in de rechtse foto.

potlood shirtpotlood shirt flits

 
Kartonnage Quiltwinkel
There are no translations available.

QuiltwinkelQuiltwinkel

                                                                  Quiltwinkel toonbank

 

Kartonnage doos Macy , afmeting 17 x 26x 11.5 cm. Nadat de doos in elkaar is gezet, is deze met miniaturen en stofrestjes  ingericht tot een quiltwinkeltje. De miniatuurtjes zoals o.a. de stoel en toonbank  zijn beschilderd.

Het is ook mogelijk om de stof vooraf te borduren en dan pas de doos met de stof te beplakken. Allerlei soorten onderwerpen kun je maken, denk daarbij aan iemands sport of beroep. Leuk om kado te geven bij allerlei gelegenheden.


 
Vilten kerstkleedje
There are no translations available.

Vilten kerstkleed Dit kerstkleedje is van vilt gemaakt. Het is een gekocht kleedje maar het is ook heel goed mogelijk om zelf zo'n kleedje te maken van borduurvilt.

Nu zijn het kerstmotieven maar ook voor pasen zou je zoiets kunnen maken door de kerstboom en kerstman te vervangen voor eieren en/of een konijntje

 

 


 
Applicatie naaibaar plastic
There are no translations available.

Applicatie plasticMet naaibaar plastic kun je hele leuke applicatiepatronen borduren. Het patroon op het T-shirt hiernaast is een Bugs Jar  van  Smartneedle.

Ook hele leuke patronen voor naaibaar plastic kun je bestellen bij Cactus Punch.

Natuurlijk kun je met naaibaar plastic ook artikelen maken zoals tasjes, etuis enz.. Patronen kun je o.a. vinden bij Moose B Stitchin

 

 


 
Kartonnage
There are no translations available.

Het bekleden van kartonnage  is een leuke manier om persoonlijke kadootjes te geven. Elk notitieboekje, ordner, fotoboek, doosje, kersthuisje enz. ziet er weer heel anders uit met een andere stofje of boekbinderslinnen. Je kunt de stoffen of het boekbinderslinnen eventueel nog borduren voor het plakken. Ook is het leuk om voor de feestdagen zoals kerstmis en pasen bijpassende artikelen te maken voor op tafel.

Het is handig om buiten de kartonnage en de stof c.q. boekbinderslinnen de volgende artikelen te hebben: boekbinderslijm, een kwast, een roller en een verfbakje. De roller kun je heel goed gebruiken voor de grotere oppervlaktes.

Werk de hoeken af met de speciale hoekjes, verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Kartonnage

Tip: gebruik een tijdschrift  tijdens het plakken, na het omslaan van de bladzijde heb je gelijk weer een schone werkplek.


 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 1 of 8