VHZ Webshop

Uw mandje

Nederlands English
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Leveringsvoorwaarden

De leveringsvoorwaarden zijn bedoeld als aanvulling op de algemene voorwaarden, en zijn speciaal gericht op het elektronisch zakendoen. Daar waar zij conflicteren met de algemene voorwaarden gelden de leveringsvoorwaarden.

U ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van de door u gedane bestelling. De standaard geldigheidsduur van dit aanbod is 5 werkdagen.

Op dit moment leveren wij uitsluitend tegen vooruitbetaling.

De door u bestelde goederen worden na ontvangst van uw betaling verstuurd naar het door u opgegeven adres. Indien de bestelling onbestelbaar blijkt door foutieve adressering zal de bestelling nogmaals naar een gecorrigeerd adres worden gestuurd. De kosten hiervoor komen voor uw rekening.

Indien uw betaling niet binnen 5 werkdagen is ontvangen, wordt uw bestelling geannuleerd. Wij behouden ons het recht voor bestellingen te weigeren zonder opgaaf van redenen.

Indien wij niet binnen 30 dagen kunnen leveren en dit niet op de website bij het artikel staat aangegeven nemen wij kontakt met u op. U kunt er dan voor kiezen uw geld terug te ontvangen binnen 30 dagen.

Na ontvangst van de goederen heeft u als consument wettelijk veertien werkdagen de tijd om de overeenkomst te ontbinden (herroepingsrecht) zonder opgaaf van redenen. Dit kunt u doen door ons een emailtje te sturen (zie contact/FAQ). Indien u als consument gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht dient u binnen 10 werkdagen na ontvangst van de goederen deze terug te sturen in de originele, onbeschadigde verpakking en vrij van gebruiksporen. U ontvangt van ons dan uw geld terug, minus de verzendkosten, deze zijn voor uw rekening.

De verzendkosten die we in rekening brengen bestaat uit de transportkosten, verpakkingsmateriaal en de verpakkingskosten.

In het geval van een garantieclaim of indien u service nodig heeft verzoeken we u contact met ons op te nemen, zie contact/FAQ.